4 tipsuri pentru a fi cool în acest sezon, de la Cezara Cristescu

A venit toamna, iar noi ne dorim să fim în tendințe, dar să ținem cont și de piesele vestimentare pe care le avem în dressing. Cezara Cristescu, una dintre cele mai revigorante prezențe din social media, vine cu câteva sugestii legate de stilul nostru, în acest sezon.

Compleu în tonuri neutre

Compleurile au devenit un must have în garderoba oricui. Foarte simplu de accesorizat și o opțiune perfectă pentru o ținută classy, compleurile de tip sacou scurt și fusta, sunt combinația perfectă pentru a merge la sigur cu o ținută de toamnă. Am acesorizat outfit-ul cu o pereche de ochelari retro, nelipsiți din colecția de ochelari de soare, împreună cu o pereche de cercei asemănători cu agrafele, împreună cu două lanțuri subțiri suprapuse.

Geanta Mini + cizme în același ton

Dacă sunteți în impas și nu știți cum să adăugați un mic detaliu elegant unui outfit, o geantă mini cu accente aurii și o pereche de cizme scurte în aceeași nuanță sunt salvarea voastră. Gentuțele mini au reintrat în trenduri de curând și sunt cel mai bun prieten al vostru. Asocierea celor două accesorii aduce ținuta la un numitor comun, fiind esențiale pentru sezonul acesta.

Outfit full din Piele

Buckle Hat din piele, top din piele și un compleu în non culorile noastre preferate, tot din piele. Asocierea aceluiași material într-un outfit va oferi un aspect clean și uniform. Este un life hack pe care l-am învățat de curând și pot garanta succesul unei ținute perfecte. Albul și negrul se completează perfect, iar buckle hat-ul (pălăria din piele) simbolizează sarea și piperul acestei ținute: este detaliul necesar pentru a face dintr-o ținută plictisitoare, una mult mai interesantă.

Geanta în concordanță cu o curea.

Tonurile de albastru sunt preferatele mele pe timp de toamnă. Geanta de mână se află în aceeași paletă de culoare cu această curea slim și adaugă o pată de culoare ținutei. În momentul în care asociem două piese de tipul de acesta, în aceleași tonuri se creează o uniune în outfit, adăugând detaliile perfecte pentru o ținută elegantă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata