4 Pași pentru a arăta și a te simți bine în fiecare zi

Nu este un lucru tocmai ușor să reușești să arăți și să te și simți bine în pielea ta, în fiecare zi, în special atunci când mare parte dintre noi avem foarte multe responsabilități: copii, familie, prieteni, serviciu, trebuie casnice, etc. Atunci când unele zile seamănă cu întrecerile contra cronometru, este dificil să îți mai poți face timp și pentru tine, ca să arăți bine și să te reconectezi cu propria feminitate.

Pentru că știm cât de mult îți dorești să arăți mereu bine și să fii mereu încrezătoare, în ciuda vieții agitate, îți recomandăm următorii patru pași pe care să îi incluzi în rutina ta de zi cu zi:

1. Trezește-te cu 15 minute mai devreme dimineața

Poate că nu realizezi, însă în 15 minute poți să faci multe lucruri pentru a arăta mai bine. De exemplu, poți să faci un duș rapid, poți să te dai cu loțiune pe corp, poți să îți aplici o mască pe ten pe care să o lași cât timp îți bei cafeaua. Poate că nici nu pare mare lucru, însă astfel de lucruri mici te vor ajuta și îți vor da acel sentiment că ai reușit să faci ceva pentru tine.

2. Acele mici eforturi au importanță

Probabil că, la sfârșitul unei zile vei fi atât de obosită, încât și simpla demachiere a tenului poate reprezenta un efort imens, doar că, dacă poți să îți găsești acea resursă de energie pentru a te ocupa 10 minute de tine și de corpul tău pentru ziua următoare, garantat a doua zi te vei simți mult mai bine.

3. Fii mai organizată

Fă-ți curățenie în dulap și uită de hainele în care nu te mai simți comod, care nu îți avantajează silueta sau pe care nu le-ai mai purtat de mai bine de un an. Toate hainele pe care nu le mai porți și se află în stare bună, donează-le sau de ce nu, vinde-le online sau în consignații. Ca să îți faci viața mai ușoară, așează pe umerașe combinațiile în care ți-ar plăcea să le porți.

4. Nu uita că frumusețea vine de la interior

Mai mult ca sigur ai auzit acest lucru de nenumărate ori, însă adevărul este că această expresie a devenit celebră tocmai din cauză că este adevărată. Așadar, dacă îți dorești să arăți și să te simți cât mai bine, încearcă să mănânci cât mai sănătos dar și să te hidratezi îndeajuns de mult. Nu doar că pielea ta va fi mai luminoasă și sănătoasă, dar vei observa că vei avea mai multă energie să faci în fiecare zi tot ce ți-ai dorit.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata