4 Lucruri pe care trebuie să le știi despre viața sexuală la facultate

Există o presupunere generală că, atunci când mergi la universitate, programa se axează pe sex și alcool. În 2014, s-a raportat că, pe Tinder, aplicația de întâlniri renumită pentru conexiunile ocazionale, jumătate dintre utilizatorii săi aveau vârste cuprinse între 18 și 24 de ani și aveau sediul la universitate.

În 2014, un sondaj Student Beans a arătat că 51% din cei 6.129 de studenți participanți au recunoscut că au avut parte de o aventură de o noapte. Deci, ce trebuie să știe studenții?

Mai mulți parteneri nu înseamnă neapărat o viață sexuală mai bună

Potrivit sondajului de sex studențesc Hexjam din 2015, cu puțin sub 6.000 de participanți, cel mai înalt nivel înregistrat de satisfacție sexuală a venit de la studenții de la London South Bank University, 80% dintre participanți declarând că au avut o viață sexuală fericită.

Cu toate acestea, 57 din cele 94 de universități care au participat au raportat că mai puțin de 50% dintre studenții lor s-au mulțumit cu sexcapadele lor. Cel mai scăzut nivel de satisfacție înregistrat a fost doar 4,76% dintre studenții care studiază la Universitatea din Scoția de Vest, cu o medie de 3,73 parteneri care intră pe locul 75.

S-ar putea susține că acest lucru înseamnă că calitatea sexului nu este legată intrinsec de cantitatea de parteneri pe care oamenii au avut-o.

Sexul poate ajuta la reducerea stresului din facultate

Sexul poate reduce stresul, poate reduce tensiunea arterială, arde calorii și îmbunătăți sănătatea inimii. De asemenea, vă poate întări relația prin creșterea nivelului de intimitate, acordând o fericire generală sporită.

Timpul de experimentare

Universitatea este un moment minunat pentru a experimenta sexual, iar tinerii trebuie să-și dea seama de importanța comunicării cu un partener dacă ceva nu funcționează pentru ei. Pe scurt, nu mai suporta sexul prost!

Nu uitați să vă protejați

Sexul în siguranță este o problemă importantă pentru multe universități și studenți, dar unii oameni nu își dau seama că prezervativele sunt disponibile în sex shop sau in magazine cu diferite dimensiuni, precum și texturi și arome, pentru a se potrivi bărbaților de toate proporțiile.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata