3 Motive pentru care încă nu ești într-o relație și cum poți schimba acest lucru

Atunci când adesea te întrebi de ce încă ești singură, începi să crezi la un moment dat că de fapt tu ești problema și nu cei din jurul tău, mai ales atunci când îți vezi toate prietenele implicate într-o relație, iar tu încă stai singură acasă. Așa că, uite 3 motive pentru care încă ești singură, dar și ce poți face pentru a schimba situația:

Începem cu ceea ce ar trebui să faci. Iar ceea ce trebuie să faci este să fii mereu deschisă și să nu îi mai spui pas acelui coleg de care îți este drag de mult timp și care abia și-a făcut curaj să vorbească cu tine. Nu este indicat să aștepți toată viața o anumită persoană pentru a-ți da seama cât de mult contează iubirea în viața ta.

Așadar, de ce ești încă singură?

1. Ai impresia că el ar trebui să facă primul pas

Sunt multe femei care au impresia că băratul ar trebui să fie cel care face primul pas, doar că realitatea ne arată că rolurile s-au schimbat.

Nu este o regulă scrisă care susține că un bărbat sau o femeie ar trebui să înceapă o conversație, ci fiecare trebuie să facă exact ceea ce simte, la acel moment. De asemenea, nu ar trebui să ai vreo limită, doar pentru că îți este frică.

2. Îți plac bărbații care nu ți se potrivesc ție

Fiecărei femei dintre noi ni s-a întâmplat ca la un moment dat să se afle și în relații cu bărbați care nu li se potrivesc, care nu le apreciază, respectă și iubesc. Acest lucru poate să apară atunci când îți dorești cu ardoare să te aflii într-o relație și accepți orice ți se oferă.

Ar trebui să îți dai seama că un astfel de comportament te poate afecta pe termen lung și îți poți reduce încrederea de sine. Ar trebui să intri într-o relație doar cu acele persoane față de care chiar ai sentimente puternice și alături de care crezi că ai putea avea un viitor.

3. Nu ai idee cum să îți arăți afecțiunea

În majoritatea cazurilor, bărbații se feresc să intre în relații cu femei care nu au idee cum să își manifeste afecțiunea, pentru că, au impresia că nu sunt încă pregătite sau că nu au sentimente suficient de profunde.

Cu toate acestea, dacă ești o persoană care nu obișnuiește să își exprime sentimentele, ar trebui să fii mai deschisă într-o relație și să poți discuta liber cu partenerul tău, despre absolut orice.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata