3 MODURI SIMPLE prin care poţi face bani înainte de a reîncepe şcoala

Ştim că mai e ceva până începi din nou şcoala. Dar timpul trece repede, în curând vine septembrie, aşa că nu strică să ştii că ai ceva bani puşi deoparte ca să-ţi iei ceva drăguţ pentru prima zi de şcoală.

Vinde ce nu mai porţi!

Fie că e vorba de haine, de încălţări, de genţi sau alte accesorii, alege ce nu mai porţi şi pune pe net – Facebook, Instagram ori site-uri specializate pe vânzări online. Pont: cu cât lucrurile arată mai bine şi au şi un text de promo scurt şi simpatic, cu atât ai şanse să te caute mai repede un cumpărător.

2. Scoate la vânzare cărţile pe care care le-ai citit sau pe care nu ai apucat să le citeşti!

Dacă eşti genul care se ataşează de cărţi, îţi va fi greu să faci acest lucru. Fii, totuşi, raţională şi nu evita să faci puţină ordine în bibliotecă. Dacă nu ai citit o carte într-un an, există puţine şanse să o mai citeşti. Există pe net persoane interesate să cumpere cărţi vechi sau noi. Sună mai mulţi, vezi care e oferta şi alege-o pe cea mai bună!

3. Fă-le servicii părinţilor tăi!

Spune-le, concret, că vrei să strângi ceva bani şi că ai putea face anumite lucruri pentru ei: de exemplu, să plăteşti tu facturile. Pentru ei, este cel mai stresant să stea la rând să plătească dările, prin urmare, îţi vor aprecia şi răsplăti propunerea ta!

Aplică sfaturile acestea înainte de fiecare eveniment din viaţa ta de adolescent: vacanţă, sărbători, balul de sfârşit de an. Niciodată nu strică nişte bănuţi în plus!

Foto: Shutterstock

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata