in

3 minciuni pe care ți le spui când ești într-o relație nepotrivită

Atunci când ești într-o relație care-ți dăunează, care nu te face fericită, dar ții la cel de lângă tine, vei face tot ce-ți stă în putere ca să te convingi că nimic nu e în neregulă. Durează un pic până când vei putea fi sinceră cu tine, însă cu cât se va întâmpla mai repede, cu atât îți va fi mai bine.

Iată câteva lucruri greșite pe care ți le spui ca să te convingi că merită totuși efortul.

Mi-e mai bine cu el decât singură

Te înșeli amarnic. Nu-ți este niciodată mai bine într-o relație cu probleme decât atunci când ești singură. Este mai bine să fii pe cont propriu decât să fii captivă alături de o persoană care nu te face fericită. Poate e greu să spui adio, dar crede-mă te vei bucura după ce vei lua această decizie.

Lucrurile vor merge mai bine la un moment dat

E bine să fii optimistă, să privești cu încredere spre viitor, dar trebuie să fii și realistă. Dacă lucrurile nu funcționează când încă sunteți tineri, cum crezi că vor arăta peste câțiva ani. Oricât de dureros e adevărul trebuie să-l accepți.

Chestii din astea se întâmplă în orice relație

E ușor să te minți că toată lumea se confruntă cu ce te confrunți tu. Așa e… Nicio relație nu e perfectă, dar asta nu scuză un comportament defectuos și constant. Dacă te uiți nonstop la relațiile celorlalți ca să vezi dacă seamănă cu ale tale atunci e clar că există o problemă.

 

 

Foto: Shutterstock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un stres în plus! Revine EXAMENUL DE ADMITERE LA LICEU?

9 lucruri pe care trebuie să le știi ÎNAINTE să te muți cu o fată