3 machiaje cool pentru Halloween

Halloween înseamnă în primul rând un machiaj adecvat, în tematica acestei sărbători. Chiar dacă nu alegi un make-up extrem de înfricoşător, ideile noastre te vor inspira pentru realizarea unuia original.

Chiar dacă alegi să te costumezi sau te îmbraci în haine obişnuite şi vrei doar să ai un machiaj specific, aceste idei sunt numai bune pentru a reprezenta un punct de pornire. Sfatul nostru este să exersezi acest machiaj de două-trei ori înainte pentru a fi sigură că te descurci să îl realizezi şi să nu ai suprize chiar în seara zilei de 31 octombrie.

Iată mai jos trei idei de tematici de machiaje potrivite pentru Halloween:

1. Animalele

Dacă mergi la o petrecere la care vor fi prezenţi şi copii, ideea de a purta un machiaj inspirat de un animal este foarte potrivită. Îi vei amuza teribil şi te vor plăcea instant. Nu e cazul să le provoci un coşmar, dechizându-te în zombi. Cel mai simplu de realizat este machiajul de pisicuţă pentru care ai nevoie doar de un creion negru şi o bentiţă cu urechiuşe de pisică.

2. Personajele din filme sau seriale

Black Swan, Familia Adams, Cleopatra, Avatar sau Descendenţii – iată o mulţime de idei de machiaje din această categorie. Unele machiaje presupun mai mult timp pentru a fi realizate, cum este cel de Avatar, de exemplu, dar sigur vei găsi produsele necesare în trusa ta de make-up şi nu va mai fi nevoie să investeşti bani pentru achiziţionarea lor.

3. Creaturile

În acestaă categorie intră fantomele, vampirii, zombi, morţii vii, scheleţii şi orice personaj înfricoşător.Înaite de a realiza un astfel de machiaj, te sfătuim să urmăreşti câteva tutoriale care să te ajute.

Foto: 123rf

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata