3 lucruri pe care nu le știai despre lenjeria ta intimă

Chiloți, bikini, tanga, boxeri, spune-le cum vrei tu… În fiecare zi îți pui câte o pereche curată și nu-ți faci prea multe griji legate de ei. Însă de fapt ar trebui să te preocupe mai multe aspecte decât felul în care arată.

Orice pereche de chiloți are… un termen de expirare

Nu ne place să-ți dăm vești proaste însă nicio pereche de chiloți nu se va menține ca nouă până la adânci bătrâneți. După repetate spălări, dar chiar și pur și simplu de la stat, ea se va uza, elasticul va îmbătrâni și te vei trezi că preferații tăi au devenit de nepurtat în fața băieților.

Bumbacul este alegerea cea mai bună pentru sănătatea ta

Dantela și satinul sunt atrăgătoare, dar n-ar trebui să faci abuz de aceste două materiale. Chiloții din bumbac sunt cei mai confortabili, lasă pielea să respire și (culmea) sunt de obicei mai ieftini decât cei din materiale sintetice. De la bumbac nu te vei trezi niciodată cu iritațiile cu care riști să te trezești de la nylon sau polyester spre exemplu.

Chiloții tanga n-au ce căuta la sală

Gândește-te de două ori înainte de a face această alegere. Tot așa cum un sutien normal nu poate înlocui un sutien sportiv când faci mișcare nici o pereche de chiloți tanga nu poți ține locul unor chiloți normali. Știm că nu-ți dorești o linie vizibilă pe sub colanți însă ei sunt cea mai bună variantă. Pielea ta se va irita în timpul mișcării și totodată se vor transfera bacteriile din spate în zona din față. Din fericire multe branduri sportive fac acum lenjerie ușoară care nu se vede pe sub haineși care e creată din materiale inovative care absorb transpirația.

 

Foto: Shutterstock

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata