in ,

3 lucruri pe care iubitul tău nu ţi le va spune niciodată

La crezi că se gândeşte el când te priveşte? Există lucruri pe care ar trebui să le ştii şi nu ţi le spune? Oare le vei afla vreodată? Da, Chiar acum! Noi îţi dezvăluim 3 secrete bine ascunse ale tipilor!

Ne place sinceritatea într-o relaţie, dar are şi ea limitele ei. Află care sunt limitele ei!

1. Pe fosta a iubit-o mai mult decât pe tine

Sigur nu vrei să ştii asta şi sigur nici el nu ţi-o va spune vreodată! S-ar putea să ţi-o spună doar dacă vă despărţiţi şi vrea să te rănească. Dar chiar e mai bine pentru tine să nu ştii asta…

 

2. Vrea ca amicii lui să te placă, nu să se îndrăgostească de tine

Şi reciproca e valabilă. Îşi doreşte să îi simpatizezi amicii, să îi consideri ok, dar nu să-ţi placă de vreunul şi să ţi-l doreştioca parteneri. Asta se întâmplă însă în multe cazuri. După ce un cuplu se departe, unul dintre cei doi se combină cu un amic, după caz o prietenă, al fostulului/a fostei.

 

3. Îi este frică să nu-l părăseşti

Pe bune, tu i-ai spune asta? I-ai spune că îţi este teamă să nu îi placă altă fată şi nu cumva să se simtă atras de ea? În subconştient, atât fetele cât şi băieţii, au teama asta, ba există chiar persoane despre care se spune că au teamă de abandon, pentru că au mai fost părăsiţi în trecut şi le este teamă ca istoria să nu se repete.

 

Foto: Shutterstock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 alimente pe care să NU le consumi NICIODATĂ

7 lucruri pe care mama le va face întotdeauna pentru tine