3 idei pentru un apartament plin de viata

Fiecare dintre noi isi doreste sa aiba un camin cat mai primitor si mai comfortabil. Daca nu doresti sa intri intr-o casa rece si impersonala iata cateva idei care pot revigora designul interior al casei tale.

  • Incepe decorarea unei case pornind de la canapea. Este piesa de mobilier care va fi mereu in centrul atentiei asa ca nu te gandi sa faci economii cand vine vorba sa achizitionezi una. Daca optezi pentru o canapea intr-o nuanta neutra cum ar fi crem, vei avea libertatea sa zugravesti camera in orice culoare vrei tu. Daca te plictisesti dupa o perioada de designul camerei este de ajuns sa in schimbi pernutele decorative ale canapelei iar camera va parea cu totul alta.
  • Alege un covor intr-o nuanta indrazneata. Cine spune ca trebuie sa avem covoare in nuante cuminti deoarece doar asa se asorteaza cu designul camerei? Un covor intr-o nuanta diferita de cea a peretilor sau a mobilei, va da o nota de personalitate camerei iar astfel camera nu va mai fi atat de plictisitoare. Daca totusi doresti sa il asortezi cu ceva, alege ceva ce ocupa putin spatiu in camera, cum ar fi pernutele decorative ale canapelei sau o cuvertura.

  • Imbraca peretii casei cu arta. Nu arata prea reci peretii din casa ta? Un tablou abstract sau fotografia preferata nu ar arata mai bine expus intr-o rama pe perete? Poti alege fotografia sau peisajul care te-a impresionat din vacanta si apeland la cateva artificii fotografice, cum ar fi modificarea culorilor dintr-o poza, si sa il transfomi intr-o adevarata opera de arta care va arata senzational in sufrageria sau dormitorul tau.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata