3 idei de distracţii care nu-ţi vor ruina bugetul

Când eşti adolescent, adori ieşirile între prieteni, dar nu ai întotdeauna bani să ieşi în oraş atât de des pe cât ţi-ai dori. Aceste idei de distracţie te vor ajuta să nu rămâi cu portofelul gol instant!

 

1. La film, dar nu la mall!

În oraşele mari şi în capitală cinematografele clasice au trecut pe locul doi, după apariţia marelor cinematografe înglobate de mall-uri. Cu toate astea ele există încă şi rulează aceleaşi filme. Aşa că dacă vrei să vezi un anumit film cu prietenele tale, interesează-te pe internet şi la faţa locului unde poţi vedea filmul la cel mai mic preţ. De asemenea, există cinematografe care acordă reducere tinerilor sub 26 de ani, pe baza carnetului de student sau elev.

2. Excursie de o zi

Ştim că e plăcut să pleci cu gaşca la munte sau la mare, dar nu când nu ai bani de cazare.  Poţi face însă o excursie cu prietenii fără să rămâi peste noapte. Cu siguranţă sunt locuri interesante pe care le puteţi vizita chiar în apropierea oraşului tău. Este însă obligatoriu să plecaţi de dimineaţă cu primul tren sau autobuz, pentru a vă putea bucura de întreaga zi.

3. Artă şi cultură

Ce zici de o vizită la muzeu? Biletele de intrare sunt foarte ieftine în comparaţie cu cele de la teatru sau chetuielile necesare pentru alte activităţi. Aşa că alege un muzeu care v-ar interesa pe toţi şi porniţi într-o aventură culturală.

 

Foto: Shutterstock 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata