15 cele mai bune sfaturi pentru flirtul de vară

Anotimpul estival îţi aduce o mulţime de noi aventuri!

Pentru fetele singure

All The Single Ladies! All The Single Ladies! Now Put Your Hands Up!“, pentru că acum este momentul vostru! Cine nu are un iubit este timpul să înceapă maratonul flirturilor. Kendall Jenner (19) pleacă mereu împre­ună cu gaşca de fete în căutarea distracţiei. Pe tine ce te opreşte? Nimic! Adună-ţi prietenele şi mergeţi la piscină, la cumpărături sau la o plimbare în parc. Oriunde aţi fi, băieţii nu vor înceta să vă admire!

5 lucruri care te transformă în magnet pentru băieţi:

1. Poartă haine albe şi scurte de vară. Nu-i aşa că ai numai de câştigat?
2. Când mergi la piscină nu sta numai la soare. Băieţilor le plac fetele sportive. Joacă volei sau frisbee şi provoacă-i la un meci!
3. Cumpără sucuri în recipiente din sticlă şi roagă-l pe tipul drăguţ să te ajute să le desfaci.
4. La piscină vei reuşi să impresionezi orice băiat cu o săritură de la trambulină. Dacă îţi este frică, tot ce ai de făcut este să ceri ajutorul. Ştii tu cui…
5. Relaxează-te la piscină alături de prietenele tale. Fii veselă şi degajată. Cu siguranţă nu veţi petrece prea mult timp singure. Băieţii vor dori numaidecât să vă ţină companie şi uite aşa va începe o frumoasă prietenie de vară sau poate şi mai mult, cine ştie?

Pentru băieţii singuri

Ştim, ştim… Privirea lui Justin Bieber a provocat multe oftaturi. Cân­tăreţul în vârstă de 21 de ani se bucură de vară şi de libertate. El nu are o relaţie stabilă, dar nu se plânge. Flirtează cu diferite fete drăguţe, petrece în cele mai fancy locuri şi nu-l deranjează să fie în centrul atenţiei.

5 gesturi de flirt care nu dau greş:

1. Fetele iubesc complimentele. Spune-i simplu cât este de frumoasă şi deja i-ai cucerit o parte din inimă.
2.  Când mergi seara la vreo petre­cere, nu uita să iei cu tine şi o jachetă. Cine ştie cui îi va fi răcoare şi va avea nevoie de ea?
3. Întreab-o pe fata drăguţă care aşteaptă înaintea ta la îngheţată ce sortiment ţi-ar recomanda şi apoi, în semn de mulţumire, invit-o să mâncaţi împreună o îngheţată.
4. În parc, când tu şi amicii tăi jucaţi fotbal, loviţi uşor mingea înspre o gaşcă de fete. Aşa veţi şti că aţi fost remarcaţi.
5. La mare sau la piscină, poţi intra foarte simplu în vorbă cu o fată. Roag-o să-ţi împrumute crema de soare, pentru că tu ai uitat-o pe a ta sau întreab-o dacă nu are cumva o carte de citit, deoarece astăzi eşti singur şi nu vrei să te plictiseşti. Începe încet-încet un dialog şi în cele din urmă o poţi invita la un suc.

Pentru cupluri

Abia te-ai îndrăgostit? Taylor Swift (25) şi Calvin Harris (31) au început şi ei de curând o relaţie de dragoste. Perfect! Vara este anotimpul în care cuplurile pot face o mulţime de lucruri împreună. Plajă, mare, piscină, parc, picnic. La alegere! Orice ar fi, nu uita să profiţi de fiecare clipă petrecută în compania persoanei iubite.

5 cele mai bune întâlniri pentru îndrăgostiţi:

1. Amândurora vă plac filmele? Este foarte plăcut să fii în sala de cinema când afară este înfiorător de cald. Un cinema în aer liber, seara, este la fel de relaxant, dar poate mai romantic. Poţi foarte bine să iei şi ceva de mâncare şi o păturică pe care să vă aşezaţi.
2. Este amuzant şi sănătos să faci sport. Aşa că ia-ţi iubitul de mână şi mergeţi la înot, în parc să alergaţi, la un meci pe terenul de tenis.
3. Plimbaţi-vă pe malul mării, al unui râu sau chiar şi în parc atunci când apune soarele. O zi frumoasă începe şi se termină în doi.
4. Cum ar fi o întâlnire la un fresh sau la un smoothie? Astfel de sucuri naturale pot fi savurate la o terasă sau în intimitatea casei voastre.
5. Închiriaţi o barcă sau o hidrobicicletă. Distracţia va fi garantată! Apoi, puteţi să vă relaxaţi pe iarbă, la umbră.

Articol preluat din numărul 16 al revistei Super BRAVO Girl!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata