14 motive pentru care PATUL ți-e cel mai bun PRIETEN

Dacă ai suferit vreo decepție în dragoste, poate ți-ai zis că nu o să mai găsești niciodată pe cineva alături de care să fii fericit/ă. Ei bine, acel cineva (sau ceva) e deja în viața ta. E mereu lângă tine, doar că nu ți-ai dat seama până acum. Cel mai bun prieten pe lumea asta îți este PATUL. Iată de ce:

 

Patul nu te judecă atunci când îți faci selfie-uri. Indiferent cât de tare strigă poza respectivă ,,PIȚIPOANCĂ”, sau ,,COCALAR”, patului tău nu îi pasă.

Patul îți este alături când te simți rău, când ești trist/ă, când plângi. Te îmbrățișează chiar dacă nu are mâini și îți spune că totul va fi bine chiar dacă nu are gură.

Patul e cel mai bun scaun de birou când stai la calculator. Nu există loc mai confortabil de unde să navighezi pe net.

Patul se înțelege perfect cu animalele tale de companie. Când pleci de acasă, știi că pisica și cățelul nu rămân cu adevărat singuri.

Patului îi plac toate serialele tale preferate și se uită cu tine la orice ai chef.

Și nu se supără dacă ai pierdut toată ziua uitându-te la televizor. Din contră, se bucură că a avut companie!

Patul te lasă să faci toate nebuniile cu el. Orice cascadorie ți-ar trece prin minte, el va fi mereu acolo să te susțină (și să-ți amortizeze căderea).

Patul nu te bate la cap cu întrebări când te-ntorci acasă târziu. El înțelege că ai nevoie de intimitate și de libertate, deci te așteaptă mereu cu brațele deschise.

Patul e mereu dornic să-ți cunoască cea mai nouă cucerire. O acceptă indiferent dacă te merită sau nu – dacă tu ești fericit/ă, Patul e fericit.

Oricât de mult ține la tine, Patul nu e niciodată gelos. Te lasă să-ți vezi de treabă, să-ți duci escapadele amoroase până la sfârșit, apoi te acceptă bucuros înapoi în brațele lui.

Patul nu te părăsește niciodată. Oriunde ai pleca, oricât de departe, oricât de târziu te-ai întoarce, îl vei găsi mereu în același loc.

Patul te ajută mereu cu temele. Chiar dacă nu ți le scrie personal sau nu-ți dictează, e acolo să vă susțină fizic și pe tine, și obiectele de care ai nevoie.

Patul e un romantic incurabil. Oricând ai nevoie de ajutor în dragoste, îi poți cere ajutorul.

Patul este indiscutabil cel mai bun prieten al tău. Îți este alături la bine și la rău, te îmbrățișează călduros cu pătura când ai nevoie de afecțiune și-ți ascultă toate ofurile.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata