13 motive pentru care e MIȘTO să fii LA ÎNCHISOARE

Toată viața ești învățat/ă să NU încalci legea, pentru a nu ajunge la închisoare. Dar de ce ar fi ăsta un lucru rău? Iată 13 motive pentru care e chiar MIȘTO să fii în închisoare:

1. Îți faci prieteni noi

La închisoare ai ocazia perfectă să socializezi. E chiar indicat să-ți faci acolo prieteni noi care să te apere de potențialii dușmani. Îți strângi o gașcă și ești în afara oricărui pericol!

2. Te tatuezi

Nu există pușcăriaș fără tatuaje. E o regulă nescrisă a închisorilor să-ți mâzgălești pielea cu diverse însemne care să arate că ești periculos/periculoasă. După ce îți expiră sentința, rămâi cu niște suvenire pe cinste!

3. Ai ocazia să încerci sexul anal

Dacă te-ai întrebat vreodată cum e ,,prin ușa din dos”, închisoarea îți oferă nenumărate oportunități de a descoperi! Indiferent dacă vrei sau nu. Să zicem doar că e aproape inevitabil să scapi săpunul la dușuri.

4. Ești gangsta

Dacă nu treci măcar o dată prin închisoare de-a lungul vieții, nu te poți numi gangsta. Șmecherii adevărați nu doar încalcă legea, ci și plătesc pentru asta. Închisoarea e un test de rezistență – aici dovedești cât ești de tare!

5. E la modă să fii în închisoare

Cel mai bun motiv să ajungi la închisoare este că toată lumea o face! Justin Bieber a fost arestat, Paris Hilton la fel, nici măcar Michael Jackson n-a scăpat! E la modă să fii în spatele gratiilor!

6. Nu mai trebuie să faci teme

Dacă ajungi la închisoare, scapi de școală! Fără teste, fără teme, fără ascultări la tablă în fața clasei. Nu mai ai nicio grijă (în afară de faptul că trebuie să te lupți pentru supraviețuire).

7. Ai uniformă mișto

Nimănui nu-i place uniforma școlară, dar cea de la închisoare e chiar super! Dungile alb-negre se potrivesc cu orice culoare de păr, așa că e IMPOSIBIL să-ți stea rău.

8. Nu mai trebuie să asculți de părinți

Închisoarea e cel mai bun mod de a scăpa de îndatoririle casnice. Nu mai trebuie să speli farfuriile, nu mai trebuie să-ți faci curat în cameră, nu te mai bate nimeni la cap cu astfel de prostii. Oricum, părinții probabil or să te renege complet, așa că n-ar trebui să ai probleme nici la întoarcerea acasă (dacă te mai primesc înapoi).

9. Te distrezi

Închisorile oferă tot felul de activități recreative! Deținuții pot sparge pietre, săpa șanțuri, spăla toalete și multe altele. Oricât de mult timp petreci în pușcărie, nu ai cum să te plictisești!

10. Te poți angaja

Timpul trece mai repede dacă ai o ocupație. Închisorile mai mari le oferă prizonierilor posibilitatea să aibă un job. Poți fi bibliotecar sau măturător, de exemplu. Cine știe, poate după ce te eliberează o să vrei să revii și să te angajezi permanent!

11. Devii intelectual/ă

Dacă nu te tentează ideea de a spăla wc-uri sau de a mătura pe jos, îți poți ocupa timpul citind! Biblioteca închisorii poate să-ți devină cel mai bun prieten și o să te transforme într-un adevărat Einstein. Colegii de penitenciar o să te considere un zeu și o să-ți mănânce din palmă!

12.Scapi de problemele în dragoste

În pușcărie o să fii înconjurat/ă doar de persoane de același sex cu tine. Adio certuri, adio despărțiri, adio drame. Nu o să mai ai parte de nicio relație pentru o bună bucată de timp (exceptând cazul în care vrei să experimentezi ceva nou).

13. Slăbești

Dacă vrei de ceva timp încoace să slăbești dar cedezi mereu în fața prăjiturilor, închisoarea îți rezolvă toate problemele! Nu mai ai de unde să faci rost de dulciuri, pizza, shaorma sau alte mâncăruri care te îngrașă. Mâncarea dezgustătoare și veche de la cantină e rețeta perfectă pentru a scăpa de kilogramele în plus.

 

Nu te grăbi să încalci legea! Acest articol a fost SARCASTIC. ,,Mișto” e fix ULTIMUL cuvânt care descrie închisoarea, așa că ai grijă să nu ajungi acolo!

 

Foto: shutterstock.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata