10 motive pentru care ne place şcoala!

Suntem pe ultima sută de metri! Ghiozdan, caiete, manuale, penar, stilou, pix, creioane. Totul este pregătit? Dacă da, atunci să pornim cu bună-dispoziţie spre şcoală, pentru că avem motive!

De ce ne place şcoala? Nu este o întrebare retorică, chiar deloc. Vă spunem motivele la care ne-am gândit noi şi vă lăsăm pe voi să adăugaţi altele!

1. Întâlnirea cu prietenii şi colegii! După o vacanţă atât de lungă, sigur aveţi multe de povestit!

2. Vei acumula cunoştinţe noi. După o vară în care ai lenevit, pe de-o parte şi te-ai distrat, pe de altă parte, acum trebuie să-ţi pui creierul la treabă. Învăţatul este şi mai distractiv la o întâlnire cu prietenii!

3. Cercul de lecturătrupa de muzică sau clubul de actorie, respectiv dans. Nu îţi era dor de ele?

4. Orele de sport. De când cu calculatorul şi reţelele de socializare, am uitat să facem sport. Noroc cu şcoala că ne aminteşte cât de importantă este mişcarea şi ne scoate din casă.

5. PAUZA!!! Şi cu asta cred că am spus tot.

6. Profesorii. Spuneţi voi ce vreţi, dar ştim că fiecare are cel puţin un profesor preferat cu care conversaţiile nu sunt niciodată plictisitoare. Este bine să avem modele adevărate de urmat!

7. Notele de zece! Fiecare elev le pândeşte. Pentru a le putea prinde însă, trebuie să reciteşti punctul 2, adică partea cu învăţatul.

8. Glumele colegilor. Ok, poate nu îţi plac chiar toate glumele, dar măcar nu există monotonie, nu?

9. Noile rechizite. Un caiet cu personajul preferat din film, un stilou cu modelul favorit sau un ghiozdan cool te vor bucura şi te vor face dornic/ă să te mândreşti cu ele în toată şcoala!

10. Şi nu în ultimul rând, te vei reîntâlni cu cel sau cea de care îţi place!

Sunt suficient de bune motivele? Vă lăsăm pe voi să vă gândiţi la altele!

 

 

 

Foto: shutterstock

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata