in

10 garantat! Cum să-ți faci tema la mate pe Internet

Gata cu bătaia de cap! Data viitoare când primești temă la mate, îți oferim cea mai simplă soluție: o aplicație care rezolvă totul în locul tău! WolframAlpha se cheamă și știe mai multă matematică decât proful tău!

 

La prima vedere, aplicația pare un fel de Google. Și chiar e la fel de simplu de folosit!

 

Să zicem că ai de rezolvat porcăria asta: f(n)=f(n-1)+f(n-2), f(1)=1, f(2)=2. Copiaz-o în bara de Search a aplicației și apasă Enter.

 

Bingo! Rezolvarea îți apare instant pe ecran! Cu tot cu grafice, tabel și orice alte pretenții mai are proful de la tine!

 

WolframAlpha nu sare peste nicio etapă! Îți explică frumos ce a făcut la pasul 1, ce a făcut la pasul 2 și așa mai departe, ca un coleg de treabă care te ajută să înțelegi o lecție grea.

 

Și nu te ajută doar cu matematica! WolframAlpha are un sistem atât de complex, încât poate să-ți răspundă la absolut orice întrebare! Hai să luăm un exemplu cât se poate de random: vrei să afli detalii despre Pokemon-ul Magnemite:

 

Yep, WolframAlpha e expert până și în desene animate! Dar probabil că tu o să folosești aplicația pentru tema la mate, în principiu. Aia îți dă cele mai multe bătăi de cap, nu?

 

Încearcă și tu WOLFRAM ALPHA și spune-ne dacă te ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu o să mai întârzii NICIODATĂ la școală mulțumită acestei invenții geniale

5 cei mai tari profesori din lume – Cu siguranță ți-ar plăcea să-i ai la clasă!