10 chestii cool pe care le poți face în vacanță dacă te plictisești

Știți cum e treaba aia cu: ”Ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să ți se întâmple”? Așa și cu vacanța: ”Ai grijă că vine și s-ar putea să te plictisești!”. Se pare că ne cam aflăm în situația asta. Nu-mi spuneți!:( Și voi! Mă gândeam eu!

Bine, acum nu-mi imaginez că vă doriți neapărat să începem școala, cred că, mai degrabă, ar trebui să ne găsim ceva preocupări interesante.

1. În primul rând, am de gând să vorbesc cu ai mei să-mi facă un abonament pe la un bazin de înot sau la vreun club de tenis, ceva. Mi se pare uber cool să-mi petrec astfel timpul liber. În plus, o am grijă de siluetă, care a cam avut de suferit în perioada asta.

2. Mai zic că am putea să ne apucăm și de citit. Am cam avea de ales din ”De veghe în lanul de secară” – J. D. Salinger, ”Hoțul de cărți” – Markus Zusak sau seria ”Twilight” – Stephenie Meyer. Vezi mai multe propuneri aici.

3. Noi ne-am mai gândit să facem o gașcă de 5-10 prieteni și să o luăm la sănătoasa prin împrejurimi. Credem că sunt multe locuri mișto de văzut în jurul nostru. O să facem și un foto jurnal pe Facebook, dacă iese ceva mișto din proiectul ăsta.

4. Dacă chiar ne lipsește rău de tot școala, propun să ne apucăm de un curs de fotografie… cine știe… poate ne descoperim o nouă pasiune.

5. De asemenea, am putea să facem și bine. Există o sumedenie de proiecte pe voluntariat. Ce-ar fi să ne implicăm într-o chestie de genul ăsta.

6. Noi ne-am apucat să învățăm chineza… Da, da… nu e glumă. Plictiseala face și lucruri bune. Încercați și voi să învățați o limbă străină care nu este comună.  Sigur… o să ne ajute pe viitor.

7. V-ați gândit cât de mișto ar fi să vă puneți gândurile pe hârtie? Din plictiseală chiar ar putea să iasă un roman mișto. Încercați, oricum nu aveți ce pierde.

8. Hai să o punem de o petrecere fără motiv. Ne invităm prietenii în vizită, comandăm o pizza, ceva sucuri, ascultăm o muzică bună și gata timpul. E fun și, sigur, cu acordul părinților.

9. Cât de cool ar fi să ne transformăm în personaje principale în propriul nostru documentar. Pariu că viața noastă, plictisitoare pentru noi, e mega palpitantă pentru alții. Ne putem pierde timpul filmând tot ce facem, pentru ca apoi să montăm materialele. Sigur, o să iasă un documentar mișto despre viața de adolescent din România.

10. Putem să ne descoperim veleitățile de organizator de evenimente. Chiar ocupă destul de mult timp să organizezi o petrecere. Începem prin a ne ajuta prietenii și familia, poate să iasă chir un business.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata