1 copil și 26 de bone Situații-limită la «Supernanny», sâmbătă, la PRIMA TV

Sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 20:00, PRIMA TV îți aduce SUPERNANNY! Beatrice Busuioc, noua Super nanny, vine cu lecții noi, sfaturi inedite, situații-limită și soluții – totul aplicat la cele mai incredibile cazuri.

”Supernanny” începe cu povestea copilăriei bravului David, un baiat de aproape 5 ani, care, deși fraged, până acum a invins 26 de bone, numărate cu atenție de mama lui, Carina. După atâtea victorii de răsunet, mama lui a hotărât să își ia un concediu prelungit de creștere și, mai ales, de educare a lui David. Și-a cumpărat cărți de parenting, a citit și s-a documentat, s-a îmbărbătat, dar, într-un final, s-a declarat învinsă, fără însă a abandona lupta. Spre deosebire de cele 26 de bone, ea nu își poate da demisia. Prin urmare, mai face o încercare – apelează la Supernanny, care trebuie sa rezolve: crizele de tantrum, refuzul de a dormi la prânz sau de a adormi seara la ore care să nu treacă de miezul nopții, agresivitatea, vorbitul urât și multe alte lucruri care, deși ar epuiza orice părinte, nu îl fac deloc antipatic pe David.

Într-un final, chiar dacă a reușit performanța să ia la pumni inclusiv camera unui operator, năzdrăvanul a obținut în unanimitate simpatia întregii echipe. Tot ce vă mai dezvăluim este că răbadarea lui Supernanny a fost una infinită. Iar când producătorul spunea „Stop! Avem!”, invariabil venea replica lui Beatrice Busuioc, alias Supernanny: „Aveți voi! Eu mai am treabă”.

Dacă se poate vorbi despre un plus al noului sezon, acela este dat de felul în care Beatrice Busuioc reușește să facă intervenția propriu-zisă pe caz, lucrând cu copilul. Tehnicile și abordarea sunt demonstrate pas cu pas, iar miile de ore de lucru direct cu copiii își spun cuvântul, pentru că rezultatele există. Le puteți vedea sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 20:00, pe Prima TV !

Beatrice Busuioc are Master la Universitatea UC Santa Barbara, California, cu specializarea Applied Behavior Analysis. Are Master în Psihologie, la Universitatea București. A studiat Public Speaking, Leadership &Coaching la Maxwell Leadership România, cel mai apreciat program internațional de leadership și dezvoltare personală. “Programul de formare John Maxwell Team România m-a ajutat să devin un bun leader, public speaker și trainer pentru echipa cu care lucrez. De asemenea, am învățat tehnici prin care să îi îndrum pe copii să se expună în fața unui public, fără a se simți sub «lupa autorității»”, spune Beatrice Busuioc, Supernanny de la Prima TV.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata