dani ionescu
dani ionescu
in

Interviu Dani Ionescu: „Sa faci actorie si muzica e ca si cum ai sta in aceasi casa cu amanta și soția ta!”

Dani Ionescu e actor, cantaret si joaca in „Profu”

Bravonet: Am revenit cu Bravonet si am vrea sa stim ce amintiri ai legate de perioada revistei in print. Ai aparut vreodata in revista?

Dani Ionescu: Da! (rade) Când eram in școala generală, eram coleg cu Oana Tache și am apărut dacă nu ma înșel, intr-o rubrica dedicata puștilor care erau considerați cool, deși nu consideram ca sunt cool. Am apărut cu verișorul și fratele ei. Eram toți o gașca.
După câțiva ani, cu primele melodii lansate, am apărut din nou și am răspuns la câteva întrebări. Nici atunci nu ma consideram cool dar ma prefăceam mai bine (cred)

dl goe
dl goe

Acum esti actor de teatru, joci in serialul „Profu” si canti in trupa D-l Goe, Cum este sa le imbini pe amandoua?
Ca și cum ai sta in aceasi casa cu amanta și soția ta. La început nu am știut sa le îmbin, o pasiune o încurca pe cealaltă până am învățat că pot exista amândouă in viața mea, ba mai mult, una sa o sprijine pe cealaltă. Am abordat pasiunile mele cum a abordat Jack Nicholson femeile. Am citit undeva ca o dimineața frumoasa pentru el este atunci când toate fostele neveste stau in bucătărie si iau micul dejun

Ce-ti place mai mult, sa canti sau sa joci?
Nu știu! Am fost întrebat de nenumărate ori și încă nu am un răspuns clar și sper să nu îl am prea curând. Amândouă îmi oferă chestii care ma ajuta să ma descopăr, sa evoluez. La un moment dat ajunsesem la o Semi-concluzie: Cu teatru încep poveștile din viața mea iar cu muzica trag concluziile.

dani ionescu actor
dani ionescu actor

Ne poti spune ce surprizee mai pregatesti?
Lansez pe 18 mai prima piesa (Război) dintr-un EP solo (Război), independent de trupa Dl Goe. Este un material ușor diferit ca stil. Mi-a plăcut ideea de a aborda anumite stiluri într-un mod diferit. In trupa Dl Goe nu sunt singurul care are idei. Acolo dezbatem, votam, ne certam, ne împăcăm :)). Aici e diferit. dezbat, ma cert, ma împac (doar cu mine)

Cum ai petrecut cele doua luni de izolare?
Am încercat sa nu o gândesc ca o izolare. Nu îmi place ideea de a fi închis undeva, izolat. La un moment dat a început sa îmi placă tot maratonul asta de “Netflix and chill” dar ce e mult strică. Am compus destul de mult in perioada asta. Atât pentru Război cât și pentru un material nou Dl Goe pe care îl lansam pe 10 Iunie.

dani actor de teatru
dani actor de teatru

 

Ti-ai descoperit noi pasiuni?
Pizza picantă cu salam de la Shop N Goe.

In cate piese jucai inainte de aceasta pandemie-izolare?
Jucam in 4 spectacole. Începusem sa repet pentru alte 2 spectacole. O comedie și un muzical.

Te vom vedea in sezonul doi din Profu, serialul in care joci?
Tomi s-a indragostit de vreo mama pe undeva și a plecat un pic dar poate revine in sezoanele următoare.

Cum e sa faci parte dintr o astfel de echipa?
A fost foarte misto experienta. Am cunoscut foarte mulți oameni interesanți și pasionați de ceea ce fac. Am învățat multe lucruri despre mine după aceasta experiență.

Un mesaj pentru cititorii nostrii?
O sa fie bine! Trebuie 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sebastian seredinschi

Seredinschi a lansat videoclipul pentru piesa „Dor sa te”

save logo

SAVE a avut cel mai atipic concert organizat la sfarsitul carantinei in Muzeul Simturilor