Cum sa ai cele mai frumoase gene naturale

0

Femeile de-a lungul anilor capata o nemultumire legata de genele lor. Acestea se subtiaza, cad, se deterioreaza si nu mai au aspectul de alta data.

De aceea din ce in ce mai multe femei apeleaza la genele false, dar culmea ironiei, nu fac decat sa deterioreze si mai rau genele naturale.

Asa ca, nu mai trebuie sa apelati la artificii de acest gen, pentru ca mai jos va puteti pune la curent cu cele mai simple metode de tratament pentru genele cu probleme:

1. Indepartati-va intotdeauna machiajul inainte de culcare. Amintiti-va sa folositi miscari blande atunci cand indepartati rimelul, mai ales rimelul rezistent la apa. Nu frecati, stergeti usor cu bureti moi.

2. Aplicati crema pentru ochi. Alegeti un produs care a fost conceput special pentru pielea sensibila din jurul ochilor. Asigurati-va ca o aplicati usor, nu o trageti in jos si nu apasati!

3. Cumparati-va un rimel de calitate. Rimelul este unul din principalii factori care duce la caderea genelor si la subtierea lor. Insa este indispensabil pentru un machiaj complet. Asa ca, data viitoare cand va cumparati rimelul nu puneti accent pe pretul ieftin si tentant, ci mai degraba pe calitatea lui!

4. Aplicati intotdeauna crema pentru protectie solara! Pielea ta, mai ales cea din zona delicata a ochilor trebuie sa fie zilnic protejata de soare. Chiar si pe o v

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata